Nemocnice nabízí speciální dietní stravu pro veřejnost

Nemocnice s poliklinikou nabízí pro širokou veřejnost možnost odebírat obědy z místní jídelny, kde stravovací provoz připravuje denně čerstvé teplé pokrmy. V nabídce je na každý den celkem pět jídel, tři pokrmy jsou klasické, dva jsou dietní.

Co by mohlo veřejnost zejména oslovit, je nabídka pokrmů splňující požadavky na žlučníkovou a diabetickou dietu. Lidé tak zcela jednoduše dostanou vyváženou stravu a nemusí si vhodnost pokrmů vyhodnocovat sami. „Obě nabízená dietní jídla, tedy jak v podobě žlučníkové, tak diabetické diety, jsou řádně garantovaná specialisty ve svém oboru - nutričními terapeuty,“ upřesňuje vedoucí stravovacího provozu českolipské nemocnice Marián Bučko.

Cena jídel, které zahrnují vždy polévku a hlavní jídlo, případně také salát, kompot a pitný režim je pro veřejnost stanovena na 60 Kč. Podrobné informace získá veřejnost každý pracovní den od 07:30 do 13:30 hod. na telefonním čísle 487 95 4102.



Operační program pro lidské zdroje (logo-esf-web-sirka.gif)
Regionální operační program severovýchod (eu_severovychod_banner.jpg)