Certifikovaný kurz pro kuchaře

V kuchyni českolipské nemocnice se uskutečnil certifikovaný kurz nejen pro místní kuchaře a pracovníky stravovacího provozu, ale také pro další odborníky z ostatních zařízení v České Lípě.

Průvodci odborného kurzu se stali dva mistři kuchaři. 

Všichni účastníci, kuchaři z místní kuchyně i z českolipských škol, školek nebo i restaurací, měli příležitost seznámit se s novými moderními trendy ve vaření i s praktickým využíváním multifunkčních kuchařských náčiní. 

„Akce, kterou všichni naši zaměstnanci pozitivně přivítali, se pro celý kolektiv stala dalším motorem, jak pokračovat v práci, která nás baví,“ shrnul certifikovaný kurz vedoucí stravovacího provozu a nutriční terapeut českolipské nemocnice Marián Bučko.



Operační program pro lidské zdroje (logo-esf-web-sirka.gif)
Regionální operační program severovýchod (eu_severovychod_banner.jpg)