Certifikovaný kurz

TISKOVÁ ZPRÁVA 

Česká Lípa 22. února 2019

Zaměstnanci stravovacího provozu Nemocnice s poliklinikou v České Lípě měli možnost zúčastnit se již druhého ročníku certifikovaného kurzu vaření. Průvodci odborného kurzu, kterého 

Kurzu se zúčastnilo cca 20 odborníků na gastronomii, se stali dva mistři kuchaři. Kromě kuchařů,  kuchařek a dalších pracovníků českolipské nemocniční kuchyně se odborného kurzu účastnili také odborníci z českolipských škol, školek i restaurací regionu. Všichni měli příležitost seznámit 

se s novými moderními trendy v šetrném vaření i s praktickým využíváním multifunkčních kuchařských náčiních.

„Akce, kterou zaměstnanci našeho stravovacího provozu pozitivně přivítali, se pro náš kolektiv stala dalším motorem, jak pokračovat v práci, která nás baví,“ shrnul na závěr kurz vedoucí stravovacího provozu a vedoucí nutriční terapeut českolipské nemocnice Marián Bučko.

 

 



Operační program pro lidské zdroje (logo-esf-web-sirka.gif)
Regionální operační program severovýchod (eu_severovychod_banner.jpg)